Vi har stengt!

Som følge av myndighetenes videreføring av tiltakene knyttet til å forhindre smitte av Coronaviruset (Covid-19) holder vi fremdeles stengt på ubestemt tid.

 

Vi forstår at situasjonen kan oppleves både frustrerende og vanskelig, men inntil vi får tillatelse fra myndighetene er vi pålagt å holde stengt.

 

Vi håper fortsatt at driftsstansen ved våre kontorer blir av en kortest mulig art – og er klare til å hjelpe våre elever så snart det foreligger en oppmykning av dagens regler.

» Les mer

Koronavirus - informasjon og tiltak

All trafikkopplæring går som planlagt og kontorene er åpne hos Wright Trafikkskole. Likevel er det slik at vi sitter tett på hverandre i skolebilen og må gjøre det vi kan for å forhindre videre smitte.

» Les mer

Wright Trafikkskole har åpnet i Bergen!

Endelig har Norges største trafikkskole etablert en avdeling i Bergen.

» Les mer

Pressemelding!

Heimdal trafikkskole får nye eiere

Med virkning fra 1. oktober 2019 er aksjene i Heimdal Trafikkskole AS og Heimdal Trafikkskole Storbil AS solgt til den landsdekkende kjeden Wright Trafikkskole AS. Wright driver trafikkskoler på 38 ulike steder i Norge og med aksjeovertakelsen av de to Heimdal-selskapene vil Wright styrke sin stilling i Trøndelag der de fra før driver 3 trafikkskoler.

» Les mer

WRIGHT TRAFIKKSKOLE ÅPNER AVDELING I TØNSBERG!

Endelig åpner Norges største trafikkskole avdeling i Tønsberg!

» Les mer

Er du vår nye trafikklærer for tyngre førerkortklasser?

Lyst til å jobbe i Norges største Trafikkskole – med konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø, utviklingsmuligheter, moderne kjøretøypark og ellers alt av rutiner og opplegg på «stell»?

» Les mer

Wright åpner skole i Haugesund

10/1-2016 Wright åpner skole i Haugesund.
1. februar 2016 etablerer Wright Trafikkskole seg i Haugesund – nærmere bestemt i det gamle «Delta-bygget» i Karmsundgata. 

» Les mer

Wright Trafikkskole åpner i Ålesund

1/1-2016 Wright Trafikkskole åpner i Ålesund.Etter høstens åpning av trafikkskole i Stavanger står fra 1. januar Ålesund for tur.

 

» Les mer

Wright kjøper Vennesla Trafikkskole

Med virkning fra 1. desember 2015 overtar Wright Trafikkskole alle aksjene i Vennesla Trafikkskole og styrker med dette sin posisjon på Sørlandet. Fra tidligere driver Wright en godt etablert skole i sentrum av Kristiansand.

» Les mer

Wright Trafikkskole åpner satelittavdeling på Ullern!

Ta førerkort klasse B på Ullern med Norges største trafikkskole! 

» Les mer