Blogg Nyheter Jobb Teori Personvern
wright-trafikkskole-as-kjoeper-otta-trafikkskole
Publisert på 30.04.2019

Wright Trafikkskole AS overtar aksjene i Otta Trafikkskole

Med virkning fra 1. mai 2019 er aksjene i Otta Trafikkskole AS solgt til den landsdekkende kjeden Wright Trafikkskole AS. Wright driver trafikkskoler på 37 ulike steder i Norge og med overtakelsen av Otta Trafikkskole vil Wright være tilstede også på Otta samt i Åndalsnes.

Vi gleder oss til å bli en del av Norges i særklasse største trafikkskolekonsept sier Ole Bjørn Dalum, tidligere daglig leder ved Otta Trafikkskole AS. Det å drive lokalt i denne bransjen blir tyngre og tyngre og det å kunne ta del i en større enhet som Wright vil utvilsomt gi både ansatte og ikke minst våre elever store fordeler, mener Dalum. Ved siden av innkjøpsfordeler og en sentral serviceavdeling har Wright konsepter for drift som vi har lett etter, avslutter Dalum.

Dalum var med å etablere Dalum og Klashaugens Trafikkskole AS i 2005 – et selskap som siden 2010 ble hetende Otta Trafikkskole AS. Selskapet har 4 ansatte og holder til i Storgata på Otta – samt har avdeling i Åndalsnes.

Ståle Hellum, Administrerende direktør, i Wright Trafikkskole er veldig godt fornøyd med å kunne innlemme Otta Trafikkskole i Wright-fellesskapet. «Etter at vi re-åpnet på Lillehammer i fjor høst har vi vært interressert i å vokse også i nordre del av Gudbrandsdalen, uttaler Hellum. Vi ser også positivt på avdelingen i Åndalsnes – ettersom vi med kontor på både Otta samt i Molde kan gi et godt tilbud også i Åndalsnes.

Hellum presiserer ellers at målsetningen er å fortsette med det tilbud og de tjenester som Otta Trafikkskole allerede har tilbudt i sine markeder. Kontorene blir de samme og de ansatte fortsetter som før. Noen endringer vil nok komme etter hvert, men vi tror bestemt at vi vil styrke tilbudet og opplæringen i Otta og Åndalsnes med våre løsninger – til beste for alle som ønsker førerkort, avslutter Hellum.

Wright Trafikkskole ble etablert i 1997 og er den eneste landsdekkende aktøren innenfor trafikkopplæring i Norge. Selskapet omsatte i 2018 for drøyt 188 Mill kr, med et driftsresultat på 6,7 Mill kroner og et resultat før skatt på 5,9 mill kr. Selskapet har årlig stor vekst og sysselsetter nærmere 200 ansatte. Selskapet tilbyr opplæring i de fleste førerkortklasser – og i Oppland Fylke er selskapet representert på Gjøvik med både småbil- og tungbilopplæring, mens man tilbyr opplæring i lettere klasse på Gran på Hadeland,  Lillehammer og altså Otta. I Møre og Romsdal er Wright etablert i Ålesund, Ørsta/Volda, Molde og altså Åndalsnes.

Otta 1. mai 2019

Ole Bjørn Dalum                                                                                Ståle Hellum

 

Avdelingsleder Wright Otta                                                              Adm Direktør
Tlf 905 45 150                                                                                   Wright Trafikkskole AS
                                                                                                             Tlf 982 27 343