Om Wright trafikkskole

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 40 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Vi vokser stadig og tilbyr et trygt og kompetanserikt alternativ i et forholdsvist uoversiktelig marked. 

Wright trafikkskole ble grunnlagt i Norge i 1997. Fram til i dag har vi vokst til å bli Norges desidert største trafikkskole med 40 avdelinger samt et hovedkontor med beliggenhet på Haugenstua i Oslo. 

Vår opplæring består av tilpassningsdyktige og forskriftsmessige løsninger, med lærere som følger opp elevene på best mulig måte avhengig av nivået på hver enkelt elev. Hos oss skal eleven føle seg trygg, samt få den progressjonen og mestringsfølelsen som kreves før elev blir selvstendig sjåfør i trafikken. 

Kombinasjonen av flere kompetanserike lærere i tillegg til serviceinnstilte kundekonsulenter og faglig leder på hver enkelt avdeling, gir eleven mulighet til å bytte lærer underveis der det ønskes. 

Våre pakkeløsninger gir deg mulighet til å få en god pris på opplæringen. Mange av våre pakker inneholder obligatorisk opplæring samt en håndfull kjøretimer. Opplæringen kan og kjøpes separat om det er ønskelig. 

Vi står klare til å hjelpe deg og vår IT løsning gjør at du kan booke, betale og følge med på opplæringen din samt kommunisere med lærer via profilsiden MYPAGE.

START HERE
GO ANYWHERE